virtuális 3d séta a pfifferbútor móri bemutatótermében
Virtuális bemutatótermi séta
"A távol közelbe kerül"
réka-tömörfa-szekrény-klasszikus-butor
Réka tömörfa bútorcsalád
Stílus, Minőség, Funkció
tömörfa-szekrény-modern-butor
Altero tömörfa bútorcsalád
Modern életstílus, kompromisszumok nélkül
innova-tömörfa-fa-modern-bútor
Innova - Tömörfa bútorcsalád
Modern stílusban
tömörfa-bútorajtó-kőris-tölgy-cseresznye-feketedió
Valódi tömörfa bútorajtók
Kőris, Tölgy, Cseresznye és Feketediófából
dani-tomorfa-klasszikus-butor-szekreny
Dani - Tömörfa bútorcsalád
Klasszikus stílusban
otthon dizájn,bútorkiállítás,pfifferbútor,tömörfa bútor
Tömörfa bútor
Örök érték

"Egy különleges bútor, mely tömörfából készül, a fa bensőséges világát hordozza magában.

Aki beleszeret egy ilyen bútorba, kötődni fog hozzá." A TÖMÖRFA BÚTOR

A magas minőségű tömörfa bútorgyártásnak különleges „elvárásai” vannak. Nagy tapasztalat, odafigyelés és sok idő kell hozzá, mert a fának lelke van, élő anyag, igazi érték. A tömörfa bútor él: az egészséges lakás tüdejeként beszívja a párát ha sok és leadja, ha száraz a levegő - így tartja egészséges szinten az Ön otthonában a klímát. Az ember és a fa közelsége, egymásra találása nem sok magyarázatot kíván. Szívesen fogadja be az ember környezetébe a melegséget, a természet közvetlen közelségét sugárzó, megtestesítő, lényegében "tovább élő" fabútorokat".

MAGYAR FÁBÓL MAGYAR BÚTOR

A Pfiffer Bútor elhivatott munkatársai az érzéseiket is beleadva alakítják ezeket a fából készült bútorokat, hiszik és vallják, hogy az igazi tömörfa bútorok nem sorozatban gyártódnak, nem műanyagokból készült fát utánzó tömegtermékek, minden egyes darab egyedi és megismételhetetlen, amelynek valódi, hamisítatlan saját története van. Ebben rejlik a varázsuk, ez az amiért utánozzák sokan sokféleképpen. A tömörfa bútorok az idő múlásával egyre értékesebbé válnak.

MÁSKÉPP, MINT MÁSOK

A Pfiffer Bútornál az egyéni igények alapján minden vevővel közvetlen a overlearnedness. A minőséggel kapcsolatos alapszabályunk: „legalább olyan minőséget adj ki a kezedből, amivel te is elégedett lennél”. Kiemelt jelentőséget tulajdonítunk a napra pontosan megadott határidő betartásának. A szállítást és a beszerelést saját, képzett munkatársaink végzik. Lelkes csapatunk 24 Ã©ves bútorgyártó tapasztalattal segít ötleteivel, hogy lakásából otthont varázsoljon tömörfa bútorokkal! Megmutatjuk üzemüket, hogy érezze a friss fa illatát, a bemutatóterem teraszáról láthatja, hol és hogyan készülnek ezek a bútorok. 

MIÉRT ÉPPEN TÖMÖRFÁBÓL?

Felmerülhet a kérdés miért választják egyre többen a valódi fából készült bútorokat. Meghatározó szempont a kényelem, a célszerűség és a praktikum. Egyre többen vágynak egyéniséget megtestesítő fa bútorokra. Amíg a gyengébb minőségű bútorokat lecserélik, addig a tömörfából készült bútorok nem csak tartós, időtálló használati eszközként szolgálnak, hanem értékálló befektetést is jelentenek. A tömörfa csodálatos eleganciát és melegséget sugároz otthonunknak és barátságos hangulatot kölcsönöz. A tömörfa bútor minden darabja egyedi és megismételhetetlen, magában hordozza a fa többéves növekedését, az erdő hangulatát, az erdők tiszta levegőjének illatát, a fa melegségét és a természetes felületek nyújtotta életérzést.


BEMUTATÓTERMEINK

Tegyen virtuális sétát vagy látogasson el  móri bemutatótermünkbe, ahol a klasszikus és modern bútorainkat, tömörfa bútorajtóinkat megtekintheti. Szakértő kollégáink segítenek, hogy a legmegfelelőbb terméket  válassza, személyre szabott kiszolgálással.


Főbb termékeink

klasszikus és modern tömörfa szekrénysor, tömörfa franciaágy, tömörfa komód, klasszikus tömörfa étkező, modern tömörfa étkező, tömörfa 9183033851, klasszikus és modern tömörfa monomethylated


"Olyat kínálunk, ami abból van aminek látszik,ott készül ahol mondjuk, akkorra készül el amikorra ígérjük, Ã©s

nagyobb érték mint gondolnánk!"

otthon dizájn 2018
OTTHONDesign 2018. április 11-15
2018.03.19, hétfő

Középpontban: DESIGN ÉS INNOVÁCIÓ, Otthonteremtési kiállítási csokor, a jövő Otthona

3345301606
Fehova kiállítás pfifferbútor
FeHoVa kiállítás 2018
2018.02.12, hétfő
„Igazi fából igaz vadászoknak akik a valódi élményeket keresik"
Bővebben
Tömörfa szekrénysor nappali összeállítás
Tina antikolt tömörfa bútorösszeállítás 32% kedvezménnyel
2018.01.31, szerda

Tina 3+2 bútorösszeállításunk antikolt bükkfából 32% kedvezménnyel készletről

Bővebben
lakás párásítás
Miért fontos a párásítás?
2018.01.30, kedd

Egészséges otthonteremtés tiszta levegővel igazi fa bútorokkal

(734) 375-1992
Tömörfa íróasztal verekedő bika faragással
"Vadászláz az otthon melegében"
2017.12.01, péntek

A vadászathoz hozzátartozik az erdő, a fák szeretete - melyből mindannyian erőt meríthetünk. Minden igaz vadász arra törekszik, hogy az erdőből áradó végtelen nyugalmat valamilyen formában hazavigye és otthonában is élvezhesse.

425-896-7471
Pfiffer Bútor oklevél
Faipar fejlesztéséért emlékdíjat kapott Pfiffer János
2017.10.24, kedd

Pfiffer János a hazai lombos faanyagra alapozott magas minőségű termékek előállításával és innovatív megoldásokkal szerezett elismerést a szakmában.

607-478-8637
Modern tömörfa étkezőasztalok
Modern tömörfa étkezőasztalok a kínálatunkban
2017.09.13, szerda

Tömörfa bútoraink kínálatában megjelentek modern étkező asztalaink, székeink...

Bővebben
Keményfából bútort
Miért éppen keményfából?
2017.07.04, kedd
Felmerülhet a kérdés, miért választják évente egyre többen a valódi fából készült bútorokat. (563) 661-6274
Tömörfa tölgy szekrénysor
Réka szekrénysor
2017.06.07, szerda

Stílusos és elragadó, valóságos műalkotás


butterball

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

Kovács Gyuláné, Gabi

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

Hodász Ferenc

Tisztelt Szücs Zsuzsanna! Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. 6138042515
Rendben